Παραλίες

Παραλία Πέδι: Με άμμο, βότσαλα, ταβερνάκια, καφέ-μπαρ. Ξαπλώστρες και ομπρέλες. Μπορείτε να πάτε με τα πόδια από το Χωριό, με ταξί ή καΐκι από τον Γιαλό.

Παραλία Αγιου Γεωργίου: Περιτριγυρισμένη από ψηλά βράχια.. Δεν είναι οργανωμένη, Μπορείτε να πάτε εκεί μόνο με βάρκα.

Παραλία του Νάνου: μεγάλος γραφικός κολπίσκος πολύ δημοφιλής. Εκεί θα βρείτε ταβέρνες, ξαπλώστρες και ομπρέλες. Ο καλύτερος τρόπος για να πάτε είναι με βάρκα.

Παραλία Μαραθούντα: βοτσαλωτή παραλία. Εκεί θα βρείτε ταβέρνα,ξαπλώστρες και ομπρέλες. Καλύτερος τρόπος να πάτε είναι με σκάφος ή αυτοκίνητο.

Παραλία του Πανορμίτη: Μικρά βότσαλα και άμμος . Ταβέρνες. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με εκδρομικά σκάφη ή το αυτοκίνητο.

Παραλία Σέσκλια(ερημονήσι): Υπάρχει μια βοτσαλωτή παραλία με καλή σκιά και κατάλληλες προϋποθέσεις για κολύμπι αλλά δεν δεν είναι οργανωμένη. Μπορείτε να πάτε μόνο με καραβάκι.

Άγιος Αιμιλιανός: Ένας μεγάλος κόλπος με βότσαλα. Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις, αλλά μόνο μοναστήρι. Καλύτερα να πάτε με εκδρομικά σκάφη.

Νημποριός:Ένας μεγάλος πανέμορφος κόλπος με λίγη άμμο, βότσαλα κυρίως. Ταβέρνες, ξαπλώστρες και ομπρέλες. Προσβάσιμο με αυτοκίνητο ή με βάρκες.

Παραλία Αγίου Νικολάου: Αμμώδης με μια ταβέρνα και ξαπλώστρες. Σκιά που παρέχεται από τα δέντρα. Μπορείτε να πάτε με τα πόδια από το Πέδι ή με βάρκα.

Αγία Μαρίνα: Μικρός, γραφικός κόλπος μεταξύ Πέδι και Γιαλού, προσβάσιμο με βάρκα από τον Γιαλό και το Πέδι.